Opis
Bundevino ulje je izuzetno bogatog ukusa. Tačka dimljenja bundevinog ulja je 160°C i kao takvo se koristi samo na hladno, ne za kuvanje i pečenje. Savršeno se uklapa uz sve vrste salata, kako svežih sezonskih i zimskih salata, tako i obrok salata. Služi za prelivanje mnogih vrsta sireva, ribe, pirinča i kao odličan sastojak u izradi marinada i soseva.
Laneni protein je potpuno prirodan proizvod, dobijen mlevenjem pogače koja nastaje pri izdvajanju ulja iz semena lana. Bez veštačkih dodataka, aroma i boja. Ne sadrži gluten, a bogat je vlaknima i proteinima.
Bademova pasta je namaz dobijen pasiranjem sirovog jezgra slatkog badema. Potpuno prirodan proizvod, sadrži mangan, fosfor, magnezijum, bakar kao i vitamin E i B2. Koristi se kao namaz i dodatak jelima. Može se koristiti kao čist namaz za sendviče, palačinke, dvopek i galete.